SJUKHUSBESÖK...

Igår ringde Moa mig från skolan och var ledsen , hon trodde hon brutit armen. Så jag packade mig iväg hem ifrån jobbet och for till skolan.
Som tur var så var skolläkaren där ..vi hade tid där kl  tre men det blev lite tidigare. Ja iallafall så kunde ju inte han göra så mycket mer än att skriva en remiss till röntgen. Förra gången moa bröt armen så gick hon i 3 dagar innan vi gick till doktorn och då var detn ju bruten. Och eftersom det är strejk så orkade jag inte åka iväg igår eftermiddag utan vi åkte imorse till Farsta Läkarhus , där gick det snabbt och det visade ju sig att hon hade en spricka i handleden, så vi fortsatte till Astrid Lindgren Barn närakut och fick vänta på att träffa läkare igen, tog några timmar men sen in och gipsa ,sen var det klart. Så det är där jag o Moa tillbringat dagen idag..

Med mina cambridgesoppor går det bra ,,,Hann inte väga mig siste tar det nästa vecka. Har börjat gå varje dag så jag kommer upp i minst 10000 steg.Har ätit lite mat då o då men iveckorna försöker jag bara ta soppor.
Så jag hoppas att det gett resultat på vågen nästa vecka.


Snart 2 veckor

Har inte orkat blogga på några dagar ..Har snart kört klart min rena cambridgekur ,Jag skulle ju inte väga mig men har gjort det och jag vägde mig för några veckor sen oxå, så jag vet på ett ungefär vad jag vägde från början. Ja  iallafall så har jag gått ner ca 8,5 kilo lite chockerande faktiskt. Funderar på en vecka till med ren kur om jag orkar.
Om jag går ned i den här takten så har jag ju snart nått mitt mål..nädå vill gå ner 11 kilo till faktiskt så det är bit kvar,
Ska väga mig nästa vecka igen på tisdag, ganska skönt att man inte har våg hemma faktiskt man blir inte lika stressad av det.
Men jag såg mig i spegeln idag på morgonen, jag är ju likblek så fick en brun utan sol av syster , se om det hjälper
Nä ska lägga mig i min sköna soffan den enda platsen jag inte får ont i ryggen av

godnatt

Känner mig nöjd

Idag är det 6:e dagn med ren cambridgekur och faktiskt så känner jag mig riktigt nöjd med mig själv! har inte fuskat enenda dag och alla mina tunikor börja bli väldigt stora runt byst/rygg det kanske inte där det mesta sitter men det känns att det ger resultat  och man känner det på byxorna oxå
Idag hade vi en liten konferens med jobbet och medans dom andra käkade en god lunch drack jag min soppa och sen tog jag en promenad på 40 minuter ,Efter lunchen så kom Göran Boll dit yogalärarer har gått på yoga hos honom förut . Men det var en bra genomgång och vi lära oss ett enkelt yoga pass som man kunde göra sittande, Vi fick även varin cd med instrukyion och en yoga kudde att sitta på. Yoga eller kyndailiyoga somvi fick lära oss är ju rätt jobbig och nu känner jag mig gansa mörbultat i överkroppen.
Egentligen borde jag städa men struntar i det idag....tar och gluttar på tv en stund

4:e dagen...

hmm det går så där idag .Stressat runt sen jag kom hem skjutsat överallt, utvecklingsamtal.Kommer och gör hemmagjorda hamburgare några med fetaost o det luktar så gott å så får man inte smaka .Men jag mycket att se framemot om ca 2 veckor . Ica tidningen kom idag och den var full med goda metrecept , sitter bara och drägglar över alla bilderna på mat
Thomas var förbi cambridgedamen i Farsta idag och köpte mera soppor och han hade redan gått ner ca3,5 kilo,KUL! som sagt själv struntar jag nog iatt väga mig-
Nä nu ska jag sitte en stund framför dumburken måste se klart filmerna jag hyrd

Godnatt!

3:e dagen med cambridgesoppor

Ja idag har faktiskt godissuhet avtagit ..en liten stund iallafall. Det börjar kännas lättare men måste nig införskaffa lite mer smaker på sopporna . Jag har ju ingen våg hemma så jag vet inte om jag tappat några kilon men jag känner mig lite smalare runt magen och i ansiktet så det kanske e på rätta väg. Det brukar ju försvinna i ansiktet först sen försvinner brösten ochorkar man stå ut med bantning så kanske dom fina hyllorna som sitter bak på höfterna försvinner , så det gäller att ha tålamod och peppa en själv och försöka se mitt smala jag i huvudet. Kommer no bli jobbig men jag ska verkligen se till att fullfölja .. Bilden visar min nuvarande figur ..hahhaaa fixar en ny om några månader

77080-20


liten bild på hur mina drömmar ser ut just nu...

77080-18




gjord i paint därav ..ja ni förstår

Ännu en dag utan riktig mat...

Idag så hade Moa friidrottstävling och eftersom dom alltid brukar börja kl 9 och vi skulle vara funktionärer så drog jag o Moa upp till Sorundahallen vid 8.15 stressade iväg och tankade först . Ja vi var där till 8.30 ..helt öde ett gäng gubbar som spelade fotboll ...hmmm sen efter kvart ringer jag till tränarna och han frågar är ni redan där ? JA ..Ok men det börjar inte förrän vid 10 SUCK!! Så det vara bara att sätta sig o glo på ett gäng gubbar , men jag fick sällskap av en pappa som tydligen oxå missat tiden.Ja iallfall så började det röra på sig vid 9,30 från det till kl 15 så hann jag inte sitta en enda stund..BLÄ och på det bara äta en soppa. Det gick men men jag var matt. Efter det så var det födelsedagskalas för Thomas mamma. Åker dit och bara innjuter alla dofter och ser alla goda kladdkakor, jordgubbar , mat och utan att faktiskt känna något sug.Men när vi väl var hemma så satte suget in och jag blev sur o grinig på allt och alla här hemma. Gick ner i min just nu överbelamradde tvättstuga . Kastade in lite tvätt och blev så irriterad ,Så upp till datorn och skrev en ilsken att göra lista till alla som är över 8 år gamla ...hängt upp den på toaletten.Jag hoppas jag kan fullfölja alla hoten ..hahaaaa då skulle dom bli bra förvånade. Men klarar jag sopporna så borde jag klara att fullfölja mina hot är så less på Tonåringar som är så slappa o slöa .Håller på sukta ihjäl mig på popcorn just nu vill bara ha nått gott!!! men lyckas jag idag så har jag snart lyckats i 3 dagar sen vänder det och man blir hur pigg o glad som heslt står det hoppas det inkluderar mig Nä nu ska jag dricka lite pepsimax lite sött att still det värsta sget en stund har även hyrt 2 filmer som jag ska titta på

Nya tag

Sitter hemma idag igen , har haft en vecka med ryggont..känner sig som en väldigt, väldigt gammal tant, Så länge jag rör på mig så funkar ryggen , men sitter jag , ligge så är det som den låser sig och smärtan går ner i benen.
Men efter ett antal läkar besök genom åren så får man höra ja du är kvinna över 30...du väger för mycket ...överläkaren på nynäshamns sjukhus sa att jag hade fel stol på jobbet , men hon skulle vara så snäll och skänka mig en magnetröntgen...snällt va! och det visade sig då att jag hade 2 st duskbråck i ryggen, men ojdå då hade det gått ett år!!
Ja sen jag fick diskbråck så är ryggen inte som den brukade vara , bara skit!!
Vissa gången värre andra bättre .
Men men iallfall så satt jag o tittade på dumburken på Rachel Ray och blev inspirerad att försökagå gå ner i vikt och inte smita ut till frysen och tina Thomas goda bullar som suktat mig hela morgonen ...Jag har avstått YES!!! känner mig riktigt nöjd. Började igår med en cambridge kur igen och när jag sitter där så knackar det på dörren...Min kompis står där med en sallad..shit då får äta den och köra en kombinerad kur ( vad motståndskraftig man är) jaja käkade den iallafall och sen på kvällen käkade jag lit mager köttfärsås o spaghetti . Men idag ska jag klara av att bara äta Cambridgesoppor och så i 2-3 veckor till.
Även min sambo har satt igång med cambridge och har han bestämt så funkar det inge fusk där , fattar inte ! Jag blir så godissugen ibland att man skulle göra vad som helst för en liten godisbit , riktigt jobbigt.
Jag kan erkänna en sak, Moa o Max fick varsin chokladask på deras födelsedag ...hm vad jag vet så gillar inte dom sån choklad så vem har ätitaav dom Jo jag så igår, tog jag mig mod och slängde dom! Jobbigt men jag gjorde det, tänkte ingen här hemma behöver dessa! absolut inte jag .
Nej nu ska jag ut och gå för att få igång ryggen, ibland vill man inte röra på sig men man vet att ryggen mår bättre . Man får helt enkelt försöka tänka på alla fördelarna som: jag mår bättre, ryggen blir bättre , jag blir piggare och på köpet kanske några kilon droppar av .
Ska även gå in badrummet ta tag i bit hår där bak och klippa, är så trött på mitt lockiga hår. Min frisör kommer väl att bli tokig på mig. Men en fördel finns med lockigt hår det syns inte så mycket när man sjäv har klippt sig

RSS 2.0