Glömt bort min blogg..

Har inte haft tid , ork och helt enkelt glömt bort att jag har en blogg... Ja sm vanligt så är det aldrig lugnt här hemma känns det som och jag kan bara känna vad skönt det är att kunna gå hemma .Behöver verkligen det , har att göra hela tiden ändå, hade väl gått in väggen om jag hade haft ett jobb + allt som händer hela tiden.
Jag såg ett avsnitt av oprah winfrey där dom åkte runt o städade och fixa lite i hemmen. HAn som ledde städning sa så här: ditt hem avspeglar ditt liv....HJÄLP tänkte jag vi har ju bara kaos här hemma. Så jag satte igång direkt , röjde vardagsrummet fick ihop en stor säck med skit. Sen satt vi upp hyllplan i hallen 6st , medans Thomas gjorde detta drog jag till IKEA och införskaffade 12 lådor trälodor 35x35, vita passade perfekt , ska föröska ta en bild. Ja så då blev jag av med hallbyrån och kunde plocka bort skor ifrån hallen. Genast kändes bättre att bara stiga in i hallen. Nästa röjning kommer att påbörjas imorgon och det blir kanske köket efter det arbetsrummet, uterummet, övervåningen och sen sist tvättstuga och förråd. När gjort allt detta så tror jag att det kommer att kännas riktigt bra.
Har hur mycket leksaker, bilderböcker, lego alla möjliga leksaker som ingen använder, vet inte riktigt om man vill gebort/slänga/sälja dessa saker en någonstan måste jag förvara dom VART????

Jag kan meddela att numera är jag cambridgekonsulent www.cambridgekuren.se så är ni intresserade av att prova på den här metoden att gå ner i vi

RSS 2.0