IKEA

Har idag varit på IKEA med min syster Emma , åkte dit för att köpa glödlampor och prova sängar. Och till min stora förvåning så gick notan på under 500-lappen ganska ovanligt !
Hittade iallafall en säng som kändes bra och just nu så är det räntefritt och man får dessutom om man inte skulle tycka att själva resårbottensängen inte var så skön efter 3 månader så får man lämna tillbaka den. Om jag nu köper sängen så ska jag verkligen ta IKEA på orden och lämna tillbaka sängarna om den inte skulle vara bra efter några månader.
Frågan är om vi har dåliga sängar eller är det min rygg som är helt kass...men men ny säng blir det nog.
Min syster Petra började skriva om sin viktnedgång på sin blogg jag ska nog börja skriva om jag minskar i cm istället. Har nog aldrig haft så stor rumpa som jag har nu , helt omöjligt att hitta byxor om man  har svank och stor rump så någonting måste göras och det är att köpa stegräknare , årskort på simhallen och badmintonrack har jag ju redan köpt. Sen ska man bara börja använda dessa saker och det är det som gäller from imorgon. Har tyvärr fortfarande lite problem med min stukade fot så det blir väl låångsamma promenader ibörjan ,
Vet inte vad mitt straff ska bli om jag hoppar..över nån dag.
Min syster Emma sa att hon kunde förvara 2500 kr som är mina och så får jag tillbaka dom om jag når min målvikt annars får hon behålla dom. Ja det skulle ju kännas jäkligt jobbigt om hon  fick 2500 pga att jag inte klarade av att gå ner..Ja vi får se måste ha lite press på mig

Hoppas att Calle  inte misstycker men lägger ut en bild på hans tavla som han gjorde höromdagen. Den är en A4 stor och man måste egentligen kunna vrida och vända på den. Namnet Calle finns där oxå och sen alla dessa figurer osv som man hittar överallt

                                  77080-14

Moa o max har invigt badhuset idag

Har ju nu varit hemma i 2 veckor .. börjar bli rätt tråkigt , men men vad gör man när jag oungarna är snoriga , Moa mest. Vi bestämde oss iallfall att prova bad huset som är ny renoverad "ösmo simhall" jag hade lovat detta om domlyckades hålla sams en hel dag  Moa o Max alltså och igår var dom snälla o inga slagsmål. Och eftersom dom börjar känna sig friska så tog vi en tur till simhallen . Den har blivit jättefin så nu ska jag oxå börja simma. Idag hoppade jag badet och tittade på istället, efter ca 2,5 tim så tvingade jag upp dom . Max vägrade vara i tjejernas omklädningsrum så han var själv inne på killarnas, Till min förvåning så kom han ut med alla saker !!!
 Iförrgår såg jag på oprah om en kvinna som var var en sk samlare ..hela hennes hus var överfullt med saker det tog 8 veckor + hundra man att rensa upp hennes hem. Ja iallafall éfter programmet öppnade jag dörren till min garderob där jag förvarar mina tyger, slängde ut allt och fick ihop till 2 st sopsäckar + en säck som ska till skolan .
Nu kan man öppna dörren utan att saker ramlar ur + jag fick in en massa andra saker som legat framme och skräpat. JÄtteskönt. Jag älskar att rensa och kasta saker ..Läs boken  "rensa i röran med feng shui" jättebra bok!
En till positiv sak hände  igår Calle tyckte det var dags att städa där uppe ..Chockad!!! Och nu ikväll har jag Felica (calles tjej) och Calle suttit och målat tillsammans..ibland så blir man förvånad!- Måste berömma Calle och felica dom är så bra på att måla . Ska försöka ta en bild på calle tavla och lägga ut på min blogg

Fortfarande rosslig

Ja jag är inte så mycket till bloggare , men ska försöka lite mer...
Jag vet inte riktigt hur mycket man ska dela av sig av allt som händer i ens liv . I våran familj så är det aldrig lugnt, men som sagt alla kanske inte vill vara nämnda i denna blogg.
Jag är fortfarande rosslig och min fot har börjat värka  och svullnat upp igen ser det ut som..börjar lesssna på det här. Moa o max har varit hemma med mig nu hela veckan med feber o hosta. Det hände något väldigt tråkigt i fredags , en faster till Thomas fick en hjärnblödning..detta pga av en stor hjärntumör som dom hittade. Det konstiga att jag träffade henne i onsdags o hon mådde väl inte så bra osv och hon sa jag tror jag har en hjärntumör, men som vanligt lyssnar ju inte läkarna på vad man säger. Iallafall så såg det rätt mörkt ut för henne , men idag satt hon i rullstol tydligen, hon har börjat prata igen, Så vi håller tummarna att det fortsätter så!!!
Har lånat ut lite pengar till min älsta son  idag på ett vilkor att han drar klart all el nere i källaren . Han ska börja på tisdag och sen ska det vara klart i slutet av veckan. Jag hoppas att han nu håller vad han lovat!  Nu finns det på bloggen så det ska inte glömmas av mig iallafall. Han fick själv säga vad jag ska göra om han skiter i att dra elen.
Jag ska få hälla vatten över hans huvud när han sover ,,,,,, Den som lever får se

SJUK

Stannade hemma från jobbet med min onda fot i måndags  i tron att jobba dan efter , men då fick jag feber och har legad däckad sen dess..i influensan feber förkyld ont i hela kroppen BLäää. Är fortfarande inte bra, börjar få rejält ont i halsen
Har senaste veckorna föröskt måla lite ..mesta bara kladd och exproment med färger. Inspirerats av Lisa Rinnevuo.


Har skaffat mig en bärbar pc...

Ja nu har jag och Thomas en egen Pc ...en bärbar.Den ska ingen få använda till spel osv .Alla nadra pc här hemma är ju alltid occuperade av tonåringar !
För dom som inte vet så består familjen av mig, min sambo Thomas, Mina söner Calle o alex , Thomas son Simon och våra gemensamma barn tvillingarna Moa o Max...+ för det mesta så bor Calle´s och Alex´s tjejer hos oxå.Så vi är en stor familj aldrig lugn och ro.
I Lördags så var jag och Thomas bjudan på badmintonturnering , jättekul och kul att Thomas och jag skulle spela ihop. Vi hinner ju aldrig göra något tillsammasn och badminton är ju faktiskt helkul.
Så allt startade bra vi kom dit , hade köpt nya rack osv..och så skulle vi upp och spela och det gick jättebra vi ledde med 16-5 och vad gör jag då jo skon d´fastnar och jag viker foten Ajajjaaajj vad ont det gjorde...bara att gå av plan..vilade lite för det kändes ok efter en stund, spelade klart matchen .VI vann!!! men när jag tittar på foten så var den nu dubbelt så stor - Så en match hann jag med..verkligen tråkigt . Så jag fick sitta med tejpat fot och bara titta på , Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men jag hade kul ändå. Thomas fick hjälp av dom andra tjejorna , som fick hoppa in istället för mig.


RSS 2.0