Tänker cambridge...men

Jag jobbade ju sent igår ända till kl 17 för att jag skulle få sovmorgon och sluta tidigare idag. Ja det började med att  jag faktiskt lyckades somna tror jag innan 00 men tyvärr så hade jag ju inte ställt om väckarklockan så den ringde vanlig tid, SÅ TYPISKT och bara för att man vet om att man kan somna om så gör man inte det!! Tog det lugnt och ser att klockan är mycket, slänger på mig ytterkläderna och börjar halvspringa till bussen, stannar upp och tittar på uret igen JAHA hade typ 17 min på mig att gå till bussen, fick istället stå och vänta i 7 min!!
Jaja kommer till jobbet och får total paltsvimma sätter mig bland barnen i soffan och håller på att slockna, hatar att bli sådär trött. Får lov att ta mig ett äpple, blir lite piggare!
Vi går och äter på Katarina södra under lovet , tar en stund med alla barnen...kommer dit och jag hade ju inte tänkt äta men dom hade rostade rotfrukter med örtmousse SÅ GOTT!! smaka riktigt bra!
Efter lunch gick vi vidare till stora bläckan för pulkåkning och lek . Vi var ute i parken drygt 2 timmar sen tillbaka igen och dgas för mellis.
Åker hem vid 16 . Sitter brevid en gamma lklasskamrat som säger vilka köer det är på andra sidan, måste ha hänt något..viken tur att det är på den sidan. Ja eller hur! vi hinner en litenbit  sen är det tvärstopp mot nynäs , bilolycka kommer hem ca 40 min senare!

Så kan bara konstatera jag kunde ha kommit till jobbet tidigt och slutat sent !

2011 nytt år ..

Har get mig själv ett löfte om att inte äta godis på ett år , 362 dagar kvar ! Känns ju som ett rekord att lyckats undvika godis i 3 hela dagar .Men fick akut behov av något sött idag på jobbet och frågade min arbetskamrat om han om det inte fanns några bullar/kakor kvar i frysen...och vad lycklig jag blev när han hittade lite choklad rutor i frysen. Ja jag vet nästan godis men det stillade mitt sötsug för stunden!
Ja ett annat löfte är att ta tag i min kropp känns som omden håller på att falla ihop, har anmäld mig till något som heter lifegene.se så den 11/1 blir det hälsoundersökning , mätning av fett o en massa roliga saker


RSS 2.0